Trainingen

"Iedereen is anders, en dat mag!"

Mijn trainingen zijn maatwerk. Gericht op het niveau van de deelnemer en de snelheid waarop de informatie opgenomen wordt. Pas dan heeft een training het gewenste effect. Na een intakegesprek wordt in overleg afgesproken welke onderwerpen aan bod gaan komen. Wat het doel is, en de termijn waarin de vaardigheden beheerst worden. Ik houdt daarbij rekening met jouw agenda. Na het afronden van een training volgt een afgesproken aantal coach sessies. Hierbij wordt besproken wat de voortgang is en eventueel nog niet helemaal uit de verf komt. Dit pakken we op en u wordt hierbij on the job gecoached. 


Praktisch Leidinggeven

Waarom deze training?

Veel mensen zijn experts in het vakgebied wat ze uitvoeren. Dit doen ze met hart en ziel en met hard werken zien ze het bedrijf groeien en de omzet stijgen. Als het mee zit groeit het bedrijf dusdanig dat het nodig is personeel aan te nemen. Daarmee kan de productie groeien en kunnen ze aan de klantvraag voldoen.

Voor je het weet heb je een team van medewerkers die ieder op eigen wijze aan de slag gaan om de gestelde doelen te bereiken. Maar lukt dat ook? Doet de medewerker het juiste? Is dit ook wat je van ze verwacht? Wat kom je nu tegen als leidinggevende? Hoe meer medewerkers hoe meer je aandacht uit gaat naar het goed functioneren van deze medewerkers.

Nu begin je te voelen dat je er als leidinggevende “in gerold bent”. Bij je focus op het product, je klanten en de omzet komt nu ook de focus op het functioneren van je medewerkers. Maar hoe pak je dat nu aan? Hoe kan je met minimale energie het maximale bereiken bij je medewerkers? Hoe ga je om met de verschillende karakters? Hoe ga je de gesprekken aan zonder dat het weerstand oplevert?

Hoe doe je dat?

Hierbij kan deze training je helpen. Aan het einde van deze training heb je meer inzicht in het leidinggeven. Hoe je je medewerkers op effectieve wijze kan aanspreken en motiveren. Hoe je het vast legt en hoe een heldere functioneringsplanning per jaar gemaakt wordt. Tips en tools om snel direct toe te passen.

Het doel van deze training is om de opgedane kennis direct toe te passen op je eigen medewerkers. Meteen aan de slag dus. Zo min mogelijk theorie en zo veel mogelijk actie.

Mijn visie is dat de theorie die je krijgt pas beklijft als je het toepast en frequent herhaalt. Je zal dan ook gedurende de training opdrachten mee krijgen waarbij je leert en oefent om objectief naar het functioneren van je medewerkers te kijken.

Kosten;

Training vanaf 1250,-

4 dagdelen a 4 uur

1 coach sessie a 1,5 uur

Optioneel; On the Job coach sessies  a 60,- per uur.

Professioneel communiceren

Het is goed om eens kritisch naar de communicatie te kijken binnen uw onderneming. Hoe verlopen onze gesprekken? Zijn we wel efficient of komen we na lang overleggen nog niet to the point? Kan ik meer halen uit de gesprekken met mijn klanten? Hoe communicatief vaardig is onze receptioniste, telefoniste of backoffice?

Met de training professioneel communiceren leer je hoe je op efficiente en klantgerichte wijze de interne en externe communicatie kan verbeteren.

Volgens heldere en eenvoudige gespreksstructuur waardoor je niets aan het toeval over laat.

Bedenk je eens hoeveel het zal opleveren als de gesprekken met de klanten een verbeterslag maken. Deze kleine investering zal zich snel terugverdienen!

KostenTraining vanaf 750,-

2 dagdelen a 4 uur

Optioneel; On the Job coach sessies a 60,- per uur.

Solliciteren ....... maar hoe?


Moet je binnenkort gaan solliciteren en wil je je optimaal voorbereiden om je slagingskansen te verhogen? Met deze training leer je hoe je een juiste analyse kan maken in het grote aanbod van vacatures. Je leert hoe je je zelf juist kan presenteren in een sollicitatiebrief en CV. 

Ik leer je hoe je een goed voorbereid sollicitatiegesprek kan voeren en een juiste indruk van jezelf kan achterlaten.

Na een vrijblijvend gesprek ga ik een trainingsprogramma op maat maken.

Kosten;

Training vanaf 400,= pp 

2 dagdelen a 3 uur

Optioneel; Coach sessies a 60,- per uur

Basis verkooptechnieken


Deze training is voor startende verkopers binnen het MKB. Het leert de deelnemer efficient tot de kern te komen van de klantvraag. Hoe een advies gegeven kan worden en een aanbod gedaan wordt. 

Met deze basis zal het verkopen succes hebben en de klantgerichtheid verhoogd worden. 

Kosten;

Training vanaf 650,- pp

2 dagdelen 4 a uur

Optioneel: On the job coach sessies a 60,- per uur

Maatwerk trainingen

Heeft je bedrijf geen trainer? Maar wel een nieuw proces of product? Wil je de medewerkers trainen om dit op juiste wijze uit te dragen.

Moon improve kan deze trainingen voor je samenstellen. In overleg bespreken de mogelijkheden om een training te vormen en de doelen te realiseren. 

Kosten zijn geheel afhankelijk van de ontwikkeltijd. 

Bel gerust voor een vrijblijvend gesprek.