Teambuilding ...maar dan leuk en effectief!

Vaak wordt er gedacht dat teambuilding alleen van toepassing is op niet functionerende teams. Niets is minder waar!. 

Met teambuilding staat uw team stil bij de zaken die de fundering zijn van een goed werkend en gezonde onderneming. Samenwerken, klantgerichtheid, feedback geven, omgaan met veranderingen en bewust worden van eigen kwaliteiten zijn een kleine greep uit de onderwerpen die aan bod kunnen komen in een teambuilding sessie. 

Teambuilding


In overleg met u bespreken we uw doel van het faciliteren van een teambuilding sessie voor uw team. Onderwerpen die onder andere aan bod kunnen komen zijn;

- Klantgerichtheid
- Feedback geven
- Samenwerken
- Kernkwaliteten van elkaar
- Presenteren
- Karakters binnen het team en het effect daarvan

Met heldere interactieve werkvormen en opdrachten die passend zijn op het niveau van de groep en een flinke dosis humor gaan we ervoor zorgen dat er veel ontdekingen gedaan worden en er regelmatig een "Aha!"moment zal komen. 

Uw team zal er nog lang over napraten en denken. Een verandering in sfeer en output zal op de werkvloer direct merkbaar zijn. 

"Stapje voor hapje..." dinerend Teambuilden

Wilt u iets byzonders? Een teambuildings sessie met effect die men nog lang zal heugen?

Dan bieden we "Stapje voor hapje"

Een leuke combinatie van dineren en teambuilden zorgt ervoor we een positief en luchtig groepsgevoel creëren.

Afwisselend interactieve en activerende opdrachten met heerlijke menus waarbij de deelnemer bewuster wordt van eigen gedrag en het gedrag van anderen. In onze sessies verhogen we het bewustzijn op vele vlakken zoals bijvoorbeeld, klantgerichtheid, geven van feedback binnen het team, het oplossingsgericht denken en het gezamenlijk behalen van de doelen.

Na een teambuildings sessie merkt u direct dat het onderling vertrouwen is gegroeid en men dichter tot elkaar is gekomen. Een mooi begin om er samen de schouders onder te zetten!

Heeft uw team een stimulans, aansturing of een andere blik op de toekomst? Dan gaan we na een  overleg met u een programma samenstellen waarin we de huidige knelpunten verwerken. 

Moon Improve staat voor leren op plezierige wijze. Met eenvoudige technieken en een flinke dosis humor het team motiveren om het beste uit zichzelf en elkaar te halen.